Verantwoording Stichting Travellers for Life

 

VERANTWOORDING

Stichting Travellers for Life streeft naar absolute transparantie. Iedereen die betrokken is bij de stichting heeft het recht om te weten wat onze doelstellingen zijn, hoe onze organisatiestructuur in elkaar zit en wat er precies gebeurt met de opbrengsten uit donaties en activiteiten.

 

Missie

De door de stichting Travellers for Life gekozen goede doelen zo goed mogelijk ondersteunen

 

Visie

Zoveel mogelijk donateurs werven om goede doelen te kunnen ondersteunen

 

Doelstelling

Motorrijdend Nederland goeden doelen laten ondersteunen

Stichting Traffelers for Life wil het grootste en interessantste motorplatform van Nederland worden

 

KvK uittreksel

  download

 

ANBI verklaring

download

 

Statuten

download

 

Jaarverslag

download

 

Privacy statement

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we van u verzamelen. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Stichting Travellers for Life of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt en om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen. Zie onder ‘Uw rechten’ hoe u deze indien gewenst uit kunt schakelen.

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.